Maestro Vlierden

Soms zijn er lokale initiatieven die zo leuk zijn dat zij zelfs bij alle doorgewinterde event-professionals een dikke smile op hun gezicht veroorzaken. Maestro Vlierden was zo’n evenement.

In lijn met het veelbekeken televisieformat werden lokale bekendheden maandenlang voorbereid op een groots optreden met de plaatselijke fanfare. Alles was tot in de puntjes voorbereid, de finalisten hadden er zin in en het enthousiasme van het publiek was enorm. Samen met het professionele team van Marc van Laere werd een productie neergezet die onvergetelijk was. Bis bis!

 

Een gedachte over “Maestro Vlierden”

  1. Als fotograaf was dit een dankbaar thema om vast te leggen. Goed georganiseerd, enthousiaste Maestro’s, klinkende muzikale ondersteuning, mooi licht, ja, wat niet eigenlijk, alles klopte gewoon. Complimenten aan iedereen die eraan heeft meegewerkt om dit op zo’n professionele manier neer te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *