Alle berichten van admin

Expeditie 7 werelden van techniek

Najaar 2020 stond in het teken van de Expeditie 7 werelden van techniek. Als projectleider mocht ik samen met het fantastisch team van Jet-Net & TechNet werken aan de realisatie van een innovatief platform met vele interactieve video’s.

Tijdens de Expeditie kunnen leerlingen van VMBO, HAVO en VWO kennis maken met de diverse werelden van techniek om zo te ervaren of een carrière in deze richting wellicht iets voor hen is. Aan dit geweldige platform zal het zeker niet liggen!

Online jaarcongres SP

De SP heeft een lange traditie van congressen. Maar door de huidige situatie konden de afdelingen dit jaar niet op locatie meepraten over de koers van de partij. Omdat het democratisch proces hoog in het vaandel staat werd besloten tot een online variant via YouTube en Zoom.

En zo kon iedereen vanuit zijn eigen huiskamer getuige zijn hoe 170 afdelingsbestuurders Lilian Marijnissen kozen tot hun nieuwe partijleider.

Nieuwe opzet Vakkanjers

Ieder jaar vindt de finale van de challenges van Vakkanjers plaats tijdens een grootschalig live event. Dit jaar zat dat er vanwege COVID-19 niet in.  Om het traject toch af te kunnen ronden in dit schooljaar ontwikkelden we een nieuw concept.

De pitches van de finalisten werden op een veilige manier op school opgenomen. In een viertal afwisselende live uitzendingen via MS Teams en YouTube kwam het tot een spetterende ontknoping.

Het resultaat? Iedereen blij!

TEDx 2019

Het begint een mooie traditie te worden. In november staat de regie van TEDx Amsterdam op de agenda. Dit jaar in de historische Beurs van Berlage. En net als altijd; enerverend en inspirerend.

Tijdens PlanetX (de 10e editie in Nederland) stond de status van onze wereld centraal. De sprekers waren ongerust, realistisch of hoopvol….maar altijd indrukwekkend.

The Art of Being Human

Theaterregie lijkt iets heel anders te zijn dan het showcallen in een besloten omgeving. Toch zijn er vele overeenkomsten. Het gaat er om dat je jouw boodschap op de juiste manier voor het voetlicht brengt. En dat deze impact maakt bij het publiek.

Toen Steffen Morrison me vroeg om mee te denken over zijn theatertour hebben we lang gepraat over wat hij hiermee wilde vertellen en hoe we dit konden vormgeven. Het resultaat? Een prachtige show met indringende verhalen en spetterende muziek.

 

RTL Najaarspresentatie 2019

In ons vak kom je wel eens een Bekende Nederlander tegen; als optredend artiest of host van een inhoudelijk programma. Maar een hele zaal vol, zowel als gast als op het podium, dat maak je maar zelden mee.

In opdracht van RTL / Baas Amsterdam / Smits Light & Sound mocht ik de Najaarspresentatie 2019 als showcaller in goede banen leiden. Een prachtige ambiance, een topteam om me heen, een waanzinnige show….dank, dank, dank!

Dutch Digital Day ’19

De Dutch Digital Day is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst die uit haar voegen barst van creativiteit en inspiratie. Met toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland.

Van een Russische body-performer tot een Britse muziek-expert, van een internationale top-designer tot de Fotograaf des Vaderlands. Wat een heerlijke mix!

 

We Make The City 2019

We Make the City is een eigentijds festival waarbij inwoners worden uitgenodigd om hun woonomgeving meer leefbaar, rechtvaardig, duurzaam, bereikbaar en inclusief te maken.

Tijdens de openingsavond in Theater Amsterdam stonden urgente stedelijke vraagstukken én oplossingen voor de Metropoolregio op het programma. Een dynamisch en inspirerend evenement met vele internationale sprekers en acts.

Rensa Rocks!

Rensa on Stage is een begrip geworden in de wereld van de installatietechniek. Ook dit jaar mocht WOP de tour organiseren waarvan Rensa gastheer was. In 6 locaties door het land lieten zij zien dat  gastheerschap en service prima tot een recht komen in een stoere ‘rock’-setting.

Tijdens een uur durende, interactieve show werden de gasten meegenomen op een muzikale tijdreis. Aan de hand van de beste rocksongs kregen zij een inkijkje in de geschiedenis van Rensa…en beleefden zij een toptijd. Let’s Rock!

100 jaar De Ree Holland

De bloembollen-branche is geen wereld van glitter en glamour. Maar als je 100 jaar bestaat, een koninklijk predicaat krijgt en mondiaal toonaangevend bent…dan mag je voor 1 keer zeggen dat je het goed doet.

De Ree Holland greep het eeuwfeest aan om samen met alle belanghebbenden in de branche vooruit te kijken naar de toekomst. Een spannende en inspirerende sessie was het resultaat. Waarop na afloop gezamenlijk het glas werd geheven. Een evenement met impact….Live Impact.