Alle berichten van admin

TEDxAMSTERDAM

TEDxAmsterdam 2023: Net als alle eerdere edities was het ook dit jaar weer een epische avond vol verbluffende lezingen, boeiende optredens en inspirerende ideeën.

Het thema ‘Realiteit’ werd tot leven gebracht door de beste sprekers uit binnen- en buitenland. Muziekgebouw Aan ’t IJ vormde het decor voor een toekomstvisie vol hoop en ambitie.

Recycling 3.0

Roem Events mocht de opening van de nieuwe locatie van Kunststof Recycling Nederland vormgeven. Een mijlpaal in de historie van het bedrijf en een belangrijke stap naar een duurzame toekomst.

Van oude afvalbak of kunststof stoel naar een schoon basismateriaal voor nieuwe producten; dat is wat KRN op een unieke manier doet. En wat ze graag aan al haar relaties wilde laten zien. Een op maat gemaakte openingsshow deed monden open vallen. Zo zien we het graag!

Alleen maar Liefde

Na een voortraject van zeven maanden, was het dan zover. 4.500 medewerkers genoten van het welverdiende Happy Hearts jubileumfeest. Verzorgd door Live Impact.

Zes prachtige gethematiseerde ruimtes en de bijbehorende acts zorgden voor een breed scala aan activiteiten. Op de verschillende podia waren talloze muzikale talenten uit de eigen organisatie te bewonderen.

De spectaculaire en op maat gemaakte openingsshow toverde bij duizenden gasten een glimlach op het gezicht. De avond werd afgesloten met een spetterend live-optreden van de band Rowwen Hèze.

Alles klopte bij Global Automotive

Soms heb je weleens een evenement waarbij werkelijk alles klopt. Waarbij alle onderdelen perfect in balans zijn en het geheel hierdoor meer is dan de som der losse delen. Maar hoe goed de voorbereiding ook is, en hoe soepel de organisatie ook verloopt…het zijn uiteindelijk de gasten die een evenement tot een waanzinnig feest maken.

Bij het jubileumfeest dat WOP voor Global Automotive vorm gaf, vielen alle puzzelstukjes naadloos in elkaar. Alleen maar lachende gezichten. Voor en achter de schermen. Daar doen we het voor!

ABB Update Event 2023

De energietransitie…je hoort of leest er dagelijks over. Maar wat houdt deze verandering nu eigenlijk in? En wat staat ons te wachten de komende jaren? ABB geeft in haar jaarlijkse Update Event de laatste stand van zaken en biedt een visie op de toekomst.

Constant in Beweging en Live Legends produceerden een prachtige, state-of-the-art show waarbij het publiek van de eerste tot de laatste seconde geboeid naar het podium keek. Interessante informatie werd met behulp van de nieuwste technieken over hen uitgerold.

Het was een eer om deze productie als showcaller vorm te geven.

SAP Partnerawards

Er zijn allerlei soorten awardshows. Maar het overgrote deel hiervan volgt steeds hetzelfde stramien. Prima, als dit de wens is van de opdrachtgever. Maar SAP doet het graag anders…en heeft hiervoor in Live Impact de perfecte partner gevonden.

Ook dit jaar werden de gasten weer verrast. Op verschillende locaties in de meest innovatieve stad van Nederland: Eindhoven. Hier werden zij ondergedompeld in de soms bizarre wereld van de huidige Gamechangers. Van hen die dagelijks het verschil maken. Van hen die het anders durven te doen.

Doop MS Brouwersgracht

Wanneer Live Impact de vraag krijgt om een uniek schip uit de vloot van Spliethoff te dopen dan stijgt de creativiteit tot grote hoogte. En dit kwam dan ook tot uiting in de openingsact waarmee de gasten op de kade werden verrast.

Alles was tot in puntjes geregeld; van de gastenregistratie tot de indeling van het terrein. Van de catering tot het officiële programma. Live Impact werkt graag op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk.

Sophia Lichtjesdiner

De maand december staat bij het Sophia Kinderziekenhuis in het teken van de jaarlijkse Lichtjesactie. Samen met vele anderen zet de organisatie alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor een project binnen het Sophia.

Eén van de activiteiten tijdens de feestmaand december is het Sophia Lichtjesdiner. Een stijlvol benefietdiner in een mooie ambiance met een heerlijk viergangendiner en bijzondere optredens.

75 jaar HAS

De Hogere Agrarische School heeft een lange weg begaan sinds haar oprichting in 1947. De maatschappij is veranderd evenals het boerenleven. En de HAS groeide mee.

In 1931, op de plek waar vroeger het vee werd verhandeld, organiseerde WOP een prachtig jubileumfeest waarin de geschiedenis van het onderwijsinstituut werd gevierd.

Een muzikale tijdreis nam de gasten mee van het oprichtingsjaar naar het heden. En onderweg werden zij verrast met alle fijne zaken die het leven mooi maken. Toen en nu.

Opening Night DDW22

Vanwege Covid-19 kon het openingsfeest van Dutch Design Week twee jaar niet fysiek plaatsvinden. In oktober waren de regels zo ver versoepeld dat alle remmen los konden.

Samen met het collectief PLASMA werden de genodigden verrast met een avond die in het teken stond van design, interactie en inclusie. Tot welke doelgroep je ook behoorde; op deze Opening Night vervaagden alle kaders en werd het leven gevierd.

Grenzeloos en al omvattend …dat is wat Dutch Design Week definieert.