Categoriearchief: Uncategorized

Nieuwe opzet Vakkanjers

Ieder jaar vindt de finale van de challenges van Vakkanjers plaats tijdens een grootschalig live event. Dit jaar zat dat er vanwege COVID-19 niet in.  Om het traject toch af te kunnen ronden in dit schooljaar ontwikkelden we een nieuw concept.

De pitches van de finalisten werden op een veilige manier op school opgenomen. In een viertal afwisselende live uitzendingen via MS Teams en YouTube kwam het tot een spetterende ontknoping.

Het resultaat? Iedereen blij!

Dutch Design Week ’16

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Nadat ik de feestelijke opening van DDW ’16 op Sector C in goede banen had geleid, was ik de gehele week als regisseur in het AA House te vinden waar tal van symposia en andere bijeenkomsten werden georganiseerd.

 

Over land, over zee en door de lucht!

Het meer dan 100 jaar oude familiebedrijf Rotra heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een full service logistiek dienstverlener. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land, gebundeld in één flexibele organisatie.

In het voorjaar van 2016 opende Rotra een nieuwe kade en terminal bij haar hoofdvestiging in Doesburg. Een memorabel moment voor het bedrijf en een enorme push voor de regio. Gedurende twee dagen werden medewerkers, notabelen en relaties uitgenodigd op de Jules Verne om deze officiële opening feestelijk te vieren. Een spectaculaire vliegshow was hierbij een van de hoogtepunten.

fotografie: Sjoerdfotografie