Very last minute

Het gebeurt gelukkig zelden, maar ook event professionals worden weleens ziek. Wanneer dit het geval is op de dag van uitvoer van een evenement, dan moet er snel en flexibel gehandeld worden. WOP werd met deze situatie geconfronteerd;  zo’n 10 uur voordat de eerste gasten van het jaarlijkse personeelsfeest zouden arriveren.

Gelukkig was het concept bekend (zelf mee ontwikkeld), was de locatie vertrouwd alsook de technische crew en de artiesten. Op deze manier kon alles soepel worden opgelost en werden de gasten van Microsoft enkele uren later verrast met een gelikte show die stond als een huis.

Professionaliteit, samenwerking, flexibiliteit en vertrouwen…om onverwachte gebeurtenissen het hoofd te bieden. Wat een leuk vak is dit toch!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *