KPN Kick-off 2017

(Show)productie

Traditiegetrouw startte KPN het jaar met een kick-off voor haar medewerkers. En waar de Zakelijke Markt en de Consumenten Markt bij eerdere edities hun eigen bijeenkomst organiseerden, kwamen ze nu samen. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tijdens drie geweldige dagen. Ieder met een eigen programmering, steeds op het allerhoogste niveau.

Brilman I Onze Kapel was verantwoordelijk voor het concept, de organisatie en uitvoering. De gasten maakten kennis met de nieuwste producten en diensten, kregen te horen wat de plannen van KPN voor 2017 zijn en vierden samen het behaalde succes. Met een waanzinnige openingsshow, een afwisselend entertainmentprogramma, met de leveranciers en met elkaar. Op naar 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *